Monday, October 26, 2009

Hari yang penuh dengan booth...

Hari ni sahaja aku dah kena jaga 2 booth. Satu booth UTP Run 2009 (jom la masuk!!!) ngan Civil Engineering Annual dinner ( macam xde sambutan je)MySpace. Aku dulu ingat jaga booth ni senang, tapi susah jugak rupenye. ko bagi orang flyer tapi orang tak nak amek, sedih wo... Tapi selamat aku tak payah pergi door to door promotion, Jadi malam ni aku boleh rilek sahaja.MySpace

Jadi kat sini aku nak cerita tentang event-event yang aku join. First, UTP Run 2009MySpace. Event ni aku join sebab aku ambil sport science sem ni. Eventnya 31 october, sabtu ni la, tapi aku tak ada kat utp masa tu, sebab aku akan pergi field trip ke Kelantan & Terengganu ( OH YEAH!!!!).

Event kedua ialah Civil Engineering Annual dinner. Secara jujur event ni nampak macam kurang sambutan. MySpaceEvent ni pun untuk budak-budak final year, tapi setakat ni tak ada seorang pun yang dah beli tiket.

So, finally aku sisipkan beberapa gambar yang aku ambil hari ini.:


gamba ni aku amik sebelum aku sampai kat booth

Setibanya di booth, bersemangat menjalankan tugas..

rakan setugas yang menemani proses penjagaan booth...

Kacang cap tangan menjadi snek sementara menjaga booth....

roy yang datang melawat....

hari semakin malam tetapi masih tiada yang membeli tiket Civil dinner...

pulang ke V2 dengan tangan kosong.....

ranting-ranting kayu yang hampir layu seperti Civil dinner yang tak mendapat sambutan....

3 comments:

Fareez Akmal said...

smart gmbar2 tu!

Waniey said...

tau la de kamera canggih.. asyik nk amik pic jer.. pic angah ble nk amik..?? kikiki.. nape ko nmpk kurus skit..?? skit jela.. diet ke sbb kemera.. hehehehe..=p

RAIFANA ABDULLAH said...

nape x dapat sambutan???




sebab kau tak hensem...percayalah!




nice capture then.bagus2.pasni target kuruskan badan eh!