Sunday, October 25, 2009

Bola itu bulat..



MySpace
wahahahahaha...
MU kalah.. Mu yang loser kalah.... Liverpool yang off form dapat kalahkan MU 2-0, siap N'gog score lak tu. Ntah sape2 ntah N'gog tetiba score, pebenda la MU. Hari ni aku nak cakap pasal bola nape? first, MU kalah. Second, hari ni kamera aku takde,MySpace sebab john pinjam bawak gi sunway


.
ni la N'gog yang score lawan MU, sape knal angkat tangan

seperti yang sume tau, Liverpool mmg tengah off form gilos, kalah ngan sunderland sebab peminat die yang bodoh, MySpace then kalah ngan lyon last minute, MySpace . aku memang ingat konfem kalah nye la liverpool. tup tup menang. sape score? owh Torres.. patutla lagi satu? N'GOG!!!!????!!! MySpace who in the hell is N'gog.. malam ni memang best gile la. peminat-peminat MU sume senyap je... kalo tak diorang yang paling bising. roomate aku pun MU gak, nak tau ekspressi dia camner, camni: MySpace ha dia tgh bantai patung rupe cam ref... (main-main je raidz jangan marah ye...)

tapi ade gak yang tak best malam ni, Arsenal the greatest club in the world seri la plak, da elok2 leading 2-0 kna 2-2, hadui ai.... MySpace Mannone ni buat ape la...

sebab kamera aku diorang bawak gi sunway, (aku yang baik kasi pinjam MySpace ) jadi aku post la salah satu gamba yang diorang amik..

ntah pehal la bebudak ni amik gamba mat saleh.....


1 comments:

mariam zafirah said...

hye femau.
haha. klakar gile blog nih. :PP
thns bg pinjam DSLR pgi sunway. sgt best! *jeles2*

gmbr ini sy yg amik sbb mereka bajet HOT. oppps. :P

MU kalah. itssokay. we'll win next time. :)

thnx again. :)